motorcykel

Her er drømmen: Intensivt kørekort og ud på egen Yamaha Dragstar 1100 - Sådan Peter !

En sikker succes:

Køreskolens største succes indtil dato er de intensive kurser.

Hvorfor?
Fordi alle på holdet er målrettede mod at få kørekortet hurtigt og effektivt.

På 9 dage i træk med ca. 5 timer i dagtimerne fra lørdag til søndag ugen efter, gennemgår vi stoffet til teoriprøven. Derefter er det køreteknisk anlæg og køreprøven - Sådan!

Der er 5-8 elever pr. hold der næsten altid har bilkørekort og erfaring. Gennemsnitsalderen er højere end på aften- og eftermiddagshold og det er motorcykler der snakkes :-)

Ugeplan for et intensivt hold:

(Eksempel)
Lørdag: (dag 1)
    Møde kl. 8. Intro og udlevering af materialer. Første teori om motorcyklens teknik.
Kørsel på kravlegård (evt. søndag)

Søndag: (dag 2)
    Møde kl. 8 eller 10. Teori og evt. kørsel på bane. Indsamling af lægeattester og andre papirer.

Mandag: (dag 3)
    Møde kl. 8 eller 10. Teori om de første manøvre i trafik og første kørsel på vej. Papirer afleveres til godkendelse hos Borgerservice.

Tirsdag: (dag 4)
    Møde igen kl. 8 eller 10. Teori om flere manøvre og anden kørsel i trafik. Bookning af teoriprøven hvis papirer er godkendte.

Onsdag: (dag 5)
    Teori om kryds og kørsel i kryds. Booking af teoriprøven.

Torsdag: (dag 6)
    Teori om motorvej, kørsel på motorvej.

Fredag: (dag 7)
    Teori rep. og stor teoritest. Kørsel i byen.

Lørdag: (dag 8)
    Teori rep. og stor teoritest.

Søndag: (dag 9)
    Teori om mørkekørsel. Stor teoritest. Kørsel i mørke sen aften.

Dag 10-14 se nedenfor: (lovkrav er mindst 14 undervisningsdatoer ved prøven)

Tilmelding her [+]

Lovkravet og tiden frem til prøven:

Teori: 29 x 45 min.
Kørsel: Kravlegård 4 x 45 min, i trafik 13 x 45 min, køreteknisk kursus 5 x 45 min solo- og sidevogn, teoriprøve med 25 billeder med 20 rigtige, køreprøve ca. 60 min. med start med 5 øvelser på bane en teknikkontrol og en varieret tur i trafik på mindst 25 min.

Undervisningen skal fordeles på 14 undervisningsdage.

De første 9 dage bruger vi i den første uge. I ventetiden frem til prøven bruger vi de sidste 5. Det er køreteknisk anlæg, en teorigang hertil, prøvetræning mindst 1 dag og kørsel lige inden prøven samt teknikgennemgang.

Papirer:

Følgende papirer skal afleveres til Borgerservice:

• Lægeattest fra egen læge, husk pasfoto til dit nye kørekort
  • Fotokopi af sygesikring og kørekort
  • Ansøgning (fås på køreskolen)
  • Førstehjælpsbevis (kun hvis du ikke har kørekort i forvejen)

Lægeattesten er lovpligtig ved enhver udvidelse af et kørekort og ved første kørekort. Lægeattesten er ingen formsag mere og man kan afkræves urintest for at tjekke medicinforbrug og brug af "sjove" stoffer.
Førstehjælpskurset skal være et færdselsrelevant kursus på 7 t og ikke over 12 mdr. gammelt. (Kun relevant/lovpligtigt, hvis du ikke har et kørekort i forvejen)

Priser:

Intensiv lovpakke med prøven: Kr. 9950.-  (kan deles)

Hvad får jeg?
Alt lovkravet fra start til slut med banekørsler og køreprøven.
Langt de fleste elever får derfor ingen ekstra udgifter til skolen.

Gebyrer uden for skolen:

• Lægeattest. Ca. kr. 350.- (husk pasfoto)
  • Borgerservice kr. 600.- der dækker teori- og køreprøve.
  • Førstehjælpskursus ca. kr. 550.- (lovpligtigt hvis du ikke har et kørekort i forvejen).

Tilmelding/Kontakt: