Sådan!

Lykken er altså bare kørekortet :-)

Holdtyper:

1. Intensivt på 9 dages kursus?
  2. Aften- eller eftermiddagshold?
  3. Flex-teori?

På skolen kan du vælge holdundervisning med tavle, dvd og plancher eller Flex-teori med skolens eller egen pc.

Holdtyper:

1. Intensivt på 9 dages kursus:
Start lørdag morgen med teori. Søndag har vi så teori og banekørsel. Mandag og frem til fredag har vi så kørsel i trafik og teori i dagtimerne. I den sidste weekend træner vi prøver, repetere teori og har kørsel på motorvej og mørke så vi er klar til teoriprøven. Efter teoriprøven kører vi på køreteknisk anlæg og i trafik så vi er klar ned til 14 dage fra start. Typisk 20-40 dage med ventetid på prøverne.  Intensive hold

2. Aften og eftermiddagshold:

Start kl. 16:30 eller kl. 19 i Gentofte man-tirs-onsdag. Gå derefter 1-4 gange om ugen så teorien tager 3-7 uger. Kørsel på bane efter 2. teorigang og derefter 2-3 gange om ugen så vi er klar til teoriprøven ned til 3 uger efter start.

3. Flex-teori:
Start på en intro eller efter aftale. Vælg teorigange efter eget hoved, men selvfølgeligt efter niveau. Undervisning med pc og din lærer som støtte. Lån pc hos os eller medbring din egen bærbare. ➤ Hele kalenderen

Og husk: Du kan skifte hold efter eget hoved, men efter aftale med os så det er relevant undervisning du følger.

På kravlegården lærer du også at håndtere mc'ens vægt når du trækker mc'en

Kørsel:

Kravlegården:
Kravlegården er det første. Her er vi 4 lektioner, altså 3 timer. Vi kører på banen i Kastrup eller Solrød, evt. i Kvistgårde eller Toksværd.

I trafik:
I trafikken starter vi ved skolen garage ved Ryparken. Så bliver turene sværere og sværere og slutter med mørkekørsel inden teoriprøven. Inden teoriprøven har vi kørt i alt 11 x 45 min med 2 lektioner af gangen så det bliver effektivt.

Køreteknisk Anlæg:
Efter teoriprøven mangler vi kun to ting: Turen på Køretekniks Anlæg med sidevogn og undvigemanøvrer samt passagerkørsel og en dobbeltlektion i trafikken.

På Køreteknisk Anlæg lærer man bl.a. undvigemanøvre og sving med stor vinkel

Teori- og køreprøven:

Teoriprøven:
Teoriprøven afholdes med lysbilleder endnu. 25 billeder hvor 20 skal være helt rigtige for at bestå. Dumpeprocenten er noget lavere end bil, men stadig for høj, 12-20% efter prøvested.

Der afholdes teori til MC i København (Valby), Helsingør og Frederikssund i Nordsjælland.

Køreprøven:
Køreprøven i Nordsjælland starter på bane i Kastrup, Kvistgårde eller ved Frederikssund. Køreprøven består af 3 elementer:

Først bliver eleven hørt i 4 tekniske spørgsmål om bremser, styretøj, lygter og dæk. Så laves de 5 øvelser på banen og til sidst en varieret køretur i trafikken på 25-35 minutter.

Tilmelding/Kontakt: