Have
6X SUPERHURTIG MERE FARVE I HAVEN

6X SUPERHURTIG MERE FARVE I HAVEN

Ekstra behagelig og farverig
Havehynder i en varm farve eller et muntert design kan virkelig gøre en forskel i haven. Især på en fin loungesofa er de ægte blikfang. Desuden gør havehynder det ekstra behageligt at ligge i haven. To fluer med ét smæk. Hold dig til én farve, eller vælg en blanding af forskellige prints og designs.

Væg i maling
Kan du lide lidt af en udfordring? Så kan du male hegnet eller muren i haven for at give mere farve. Vælg terracotta for at få et middelhavslook, og få det til at se ud, som om du er på ferie i haven hver dag. Stil væggen med en lyskæde og grønne planter for at skabe ekstra kontrast.

Farve på jorden
Et havetæppe tilføjer ikke kun farve, men også atmosfære til haven. Tilføj et tæppe til loungeområdet for at give det sidste touch. Det er nemt at tilføje farve med et havetæppe, og når du bliver træt af det, kan du bare tage det ned igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.