Have
DE SMUKKESTE PLANTER TIL ALTANEN

DE SMUKKESTE PLANTER TIL ALTANEN

Skriger din altan efter mere duft og farve? Tag havehandsker på, og fyld dine krukker og blomsterkrukker med planter, der også vil klare sig godt i højden. Med denne liste er du godt forberedt på din indkøbstur til havecentret og kan igen se skoven for bare træer i online planteland.

Sol eller skygge
En af faldgruberne ved valg af altanplanter er, at man lader sig lede af sine yndlingsfarver og -planter og ikke af altanens placering. Det er en stor forskel for planterne, om dit udendørsrum får meget sol eller er mest i skygge. Hvis det grundlæggende er i orden, vil du opleve, at du vil nyde alt det grønne i meget længere tid. I havecentre er skyggeplanter og soltilbederne som regel praktisk nok samlet, så du kan komme direkte til sagen. Og online kan du ofte filtrere på disse egenskaber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.